TCC și tulburările de comportament alimentar. Modele și intervenții evidence-based.

TCC și tulburările de comportament alimentar. Modele și intervenții evidence-based.

CSPC (Centrul pentru Studii de Psihoterapie Cognitivă)  împreună cu ARTCC (Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă) și SITCC (Societatea Italiană de Terapie Cognitiv Comportamentală)  vă invită la seminarul „TCC și tulburările de comportament alimentar. Modele și intervenții evidence-based„, realizat cu susținerea asociației European Association for Behavioural and Cognitive Therapies. Acest eveniment este primul dintr-o serie de cinci seminare deschise tuturor profesioniștilor sănătății mentale, fiecare dedicat unei tulburări specifice.

Evenimentul va avea loc pe data de 18 mai 2019, în Sala Amfiteatru a Institutului Național de Statistică din București, între orele 9 și 18.

PENTRU A PRIMI CREDITE COPSI (eveniment în curs de acreditare, 10 credite), DUPĂ ACHIZIȚIONAREA BILETULUI, ESTE NECESARĂ ÎNSCRIEREA PE SITE-UL CSPC.RO.

Medicul și psihoterapeutul Riccardo dalle Grave, director al Departamentului de Tulburări de Alimentație al spitalului Villa Garda va ilustra pe scurt bazele teoretice și modalitatea de aplicare a  CBT-E (Enhanced Cognitive Behavior Therapy) în cazul tulburărilor de alimentație.

CBT-E se bazează pe o teorie cognitiv-comportamentală transdiagnostică, este un tratament evidence-based creat în anii 2000 de către centrul CREDO (Centre for Research on Disemniation, Oxford) adaptabil oricărui tip de tulburare de alimentație, potrivit pentru pacienți de diferite vârste (adolescenți sau adulți) și pentru diferite tipuri de setting.

Biletele se găsesc in format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.